Driftsstatus

OBS: VI FORETAGER LØBENDE RETTELSER OG FORBEDRINGER PÅ SITET. VI BEKLAGER DE GENER, DET MÅTTE MEDFØRE.

Her kan du skrive dig op og få studiebolig gennem CIU og RIU-Roskilde. Vi er ikke længere på findbolig.nu, men du kan genaktivere en ansøgning fra findbolig.nu ved at vælge ”glemt password” ved log on.

Vi er i øjeblikket ved at foretage tekniske rettelser på sitet. Man vil dog stadig kunne skrive sig op, ændre sine oplysninger, modtage tilbud mv., og det bagvedliggende data er ikke berørt, så intet går tabt.

Vær særligt opmærksom på følgende udfordringer:

  • Funktionen med at få vist sine ventelisteplaceringer er p.t. ikke tilgængelig, og man kan IKKE få oplyst sin placering ved at ringe til os. Det berører ikke din faktiske placering, tilbud mv., men kun funktionen til visning for brugere og har derfor ikke betydning for, hvem der får bolig.
  • Mange fejlmeldinger vedrørende indkomst eller antal ansøgere er ved at blive justeret. Hvis alt er i orden iflg. indstillingsreglerne (se ”Indstillingsregler”) – er det kun et udtryk for, at meddelelserne skal justeres, ikke en ændring i indstillingsregler.
  • Enkelte ansøgere oplever problemer med at logge på ved hjælp af ”glemt kodeord”-funktionen. Sitet skelner mellem store og små bogstaver, så mange vil kunne logge på ved at skrive brugernavn med stort/lille forbogstav.
  • Enkelte boliger er p.t. opgjort med en alt for høj husleje. Hvis du har gamle søgninger fra findbolig.nu, kan du regne med, at niveauet er nogenlunde uændret. Hvis du er ny ansøger, kan du med fordel gennemgå din ansøgning på et senere tidspunkt og evt. undgå meget dyre boliger indtil da.

Vi beklager besværet og vil gøre alt, hvad vi kan for at foretage de nødvendige justeringer.

Med venlig hilsen
CIU / RIU-Roskilde / S.DK