Driftsstatus

VI FORETAGER LØBENDE RETTELSER OG FORBEDRINGER PÅ SITET.
VI BEKLAGER DE GENER, DET MÅTTE MEDFØRE.

Vær særligt opmærksom på følgende:

  • Hvis du først sletter alt din uddannelse, gemmer og derefter tilføjer uddannelse igen, kan din anciennitet være blevet nulstillet, da du i en periode ikke havde registreret noget uddannelse. Hvis du har gjort dette bør du kontakte os.
  • Funktionen med at få vist sine ventelisteplaceringer er p.t. ikke tilgængelig, og man kan IKKE få oplyst sin placering ved at ringe til os. Det berører ikke din faktiske placering, tilbud mv., men kun funktionen til visning for brugere og har derfor ikke betydning for, hvem der får bolig.
  • Mange fejlmeldinger vedrørende indkomst eller antal ansøgere forsvinder efter cirka 15 minutter, når du har foretaget de rettelser, der skal til. Hvis alt er i orden iflg. indstillingsreglerne (se ”Indstillingsregler”), er det derfor kun et udtryk for, at meddelelserne skal have tid til at forsvinde, ikke en ændring i indstillingsregler.
  • Enkelte ansøgere oplever problemer med at logge på ved hjælp af ”glemt kodeord”-funktionen. Sitet skelner mellem store og små bogstaver, så mange vil kunne logge på ved at skrive brugernavn med stort/lille forbogstav.
  • Enkelte boliger er p.t. opgjort med en alt for høj husleje. Hvis du har gamle søgninger fra findbolig.nu, kan du regne med, at niveauet er nogenlunde uændret. Hvis du er ny ansøger, kan du med fordel gennemgå din ansøgning på et senere tidspunkt og evt. undgå meget dyre boliger indtil da.
  • Har du endnu ikke genaktiveret en gammel ansøgning fra findbolig.nu, kan du gøre det ved at vælge ”Glemt kodeord”, når du logger på.

Med venlig hilsen 

CIU / RIU-Roskilde / S.DK