Ekstra lange telefonkøer

OBS: VORES TELEFONKØER ER EKSTRA LANGE I ØJEBLIKKET PÅ GRUND AF TEKNISKE VANSKELIGHEDER

Her kan du skrive dig op og få studiebolig gennem CIU og RIU-Roskilde. Vi er ikke længere på findbolig.nu, men du kan genaktivere en ansøgning fra findbolig.nu ved at vælge ”glemt password” ved log on.

Vi er i øjeblikket ved at foretage tekniske rettelser på sitet. Man vil dog stadig kunne skrive sig op, ændre sine oplysninger, modtage tilbud mv., og det bagvedliggende data er ikke berørt, så intet går tabt. Hvis du oplever problemer, vil vi anbefale, at du prøver igen om nogle dage – så har vi forhåbentlig nået at rette evt. fejl.

Vær særligt opmærksom på følgende udfordringer:

  • Enkelte ansøgere kan/kunne ikke logge på ved hjælp af ”glemt kodeord”-funktionen. Sitet skelner mellem store og små bogstaver, så mange vil kunne logge på ved at skrive brugernavn med stort/lille forbogstav - men ikke alle. Vi arbejder på en løsning for alle og kan derfor ikke hjælpe individuelle ansøgere p.t.
  • De ventelisteplaceringer, man kan/kunne få oplyst, er ikke korrekte og skal ses bort fra. Denne fejl vedrører IKKE den faktiske placering, tilbud mv., men kun funktionen til visning for brugere og har derfor ikke betydning for, hvem der får bolig.
  • Mange fejlmeldinger vedrørende indkomst eller antal ansøgere er ved at blive justeret. Hvis alt er i orden iflg. indstillingsreglerne (se ”Ofte stillede spørgsmål”) – er det kun et udtryk for, at meddelelserne skal justeres, ikke en ændring i indstillingsregler.
  • Enkelte boliger er p.t. opgjort med en alt for høj husleje. Hvis du har gamle søgninger fra findbolig.nu, kan du regne med, at niveauet er nogenlunde uændret. Hvis du er ny ansøger, kan du med fordel gennemgå din ansøgning på et senere tidspunkt og evt. undgå meget dyre boliger indtil da.
  • Vi udsender tilbud, men ikke nødvendigvis meddelelser til dem, der IKKE fik en bolig,

Vi beklager besværet og vil gøre alt, hvad vi kan for at foretage de nødvendige justeringer.

Med venlig hilsen
CIU / RIU-Roskilde / S.DK