Welcome to S.dk

Coronavirus – lukket for telefonisk og personlig henvendelse

Denne besked opdateres, i takt med at vi har mere at meddele

Myndighederne har informeret om den alvorlige situation i Danmark i forbindelse med coronavirus/covid-19, og regeringen har bedt alle om at vise ansvar.

Der vil derfor ikke være nogen på kontoret og dermed lukket for telefoner og personlig henvendelse hos s.dk på ubestemt tid. Den almindelige opskrivnings- og anvisningsproces fortsætter som sædvanligt.

Vi anmoder jer kraftigt om at orientere jer i indstillingsreglerne og ejendomsbeskrivelserne, inden I tager kontakt til os – mange svar findes der.

Vær opmærksom på, at eventuelle afledte udfordringer med fremvisning af boliger, flyttesyn, indflytninger mv. ikke er noget, vi kan hjælpe med – du skal i stedet kontakte det konkrete boligselskab, der fremgår i bunden af ejendomssiden.

Vi håber på jeres forståelse og samarbejde. Pas godt på jer selv og hinanden!

Her kan du skrive dig op og få studiebolig gennem CIU og RIU-Roskilde. Opret en brugerprofil ved at vælge ”Opret bruger” nedenfor, udfyld alle oplysninger under ”Min profil” og tryk derefter på ”Søg bolig” for at finde de boliger, hvor du ønsker at komme på ventelisten.


Sitet er under løbende udvikling, så vi kan sikre, at s.dk bliver et endnu bedre og mere effektivt sted at søge studiebolig. Læs mere om driftsstatus her.

Boliger i Odense og Jylland på s.dk

PFA Pension bygger i anledning af deres 100-års-jubilæum 1000 kollegieboliger i hele landet. Du kan allerede nu skrive dig op til deres kollegium i Odense og kollegiet i Aalborg. Vi har også allerede boliger i Aarhus her på siden.

 

Ventelisten er nu åben for Artillerihuset - ny ejendom på s.dk

Ikke mange meter fra DR-byen og Københavns Universitet, KUA, bygger fsb 125 1-rumsboliger til unge under uddannelse med forventet indflytning omkring oktober 2020. Ventelisten er nu åben for opskrivning her.

Kortere ventetider på følgende ejendomme:

Vi oplever p.t. kortere ventelister end normalt på følgende ejendomme i hovedstadsområdet: Lersø Parkallé, Frederiksborgvej 73, Hothers Plads (særlig kort ventetid), Filmlageret, Birkerødkollegiet, Kollegiet Tingbjerg, Ellebo (særlig kort ventetid), Blækhus, Nordbro og Lundevænget - tilvælg korte lejemål.
Vi oplever p.t. kortere ventelister end normalt på følgende ejendomme i RIU: Kildehuskollegiet, Silo-1, Stjerneparken, Sankt Peders Stræde, Birkebjerg Kollegiet, Trekroner Kollegiet.
List all buildings

Login Register new user